2019-05-21 04:54:41• hírek • Blikk.hu

Egy rehabilitációs intézetben kezelik Demjént

Kedvező fordulat: tizenhárom nappal azután, hogy a mentőhelikopter leszállt vele a baranyai megyeszékhely klinikai központjánál, Demjén Ferenc orvosi engedéllyel elhagyhatta az egészségügyi intézményt.

"Szerdán vitték el Rózsit, ha jól láttam, betegtaxival" – tudtuk meg a Blikk egy udvaron sétáló betegtől, amely értesülésüket egy helyi informátoruk is igazolta.

 

"A művész úr a szerdai nap folyamán távozott a pécsi kórházból, és már meg is kezdte a kettős rehabilitációt" – vázolta a neve elhallgatását kérő forrásuk, arra utalva, hogy az enyhe lefolyású agyérgörcs kezelése miatt fel kellett függeszteni a februári csípőkorrekciós műtét utáni gyógytornát. 

 

"A művész úr nem szenvedett maradandó agykárosodást. Agyérgörcse valóban enyhe lefolyású volt, a körülményekhez képest jól érzi magát, és a lehető legnagyobb nyugalomban folytatja a gyógytornát. Minden vágya, hogy a lehető legkorábban visszatérhessen a színpadra, és erre meg is van minden esélye" – tette hozzá, és zenész körökből azt is megtudtuk, hogy a következő néhány hétben Demjén még nem fogad látogatót, de szinte végig mellette van a felesége, Rebecca.

 

Dióspusztai birtoka légvonalban 35 kilométerre van a pécsi kórháztól, de most kiderült, nem oda vitte a betegszállító.

 

"Egy rehabilitációs intézetben lábadozik, ott tölti a következő hónapokat – tudta meg a Ripost egy informátortól, de arról nincs hír, hogy a Kossuth-díjas poplegenda fővárosi avagy vidéki rehabilitációs intézetben készül-e a visszatérésre.

 

Hasonló sztársztorikért kattintson a Blikk.hu oldalra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: